5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Binaların binasına munis kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı strüktürsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi yahut içsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi yapılırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla sınai tesislerde dü farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedariklemek için kullanılmaktadırlar.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu model yardımıyla kapı sessiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Yangın yönetmeliğine şayeste bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da mukannen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu derunğimizde yangın bapsı Adana münasebetiniz karınin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Ayrıca Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan panik bar kilit sisteminin bile problemsiz çdüzenıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Dairesel yangın merdiveni, umumiyetle silindirik veya dairesel bir saklama içinde kâin spiral yahut dairesel bir merdiven dizaynına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni genellikle sınırlı dış alana sahip veya güzel duyu merakların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlıklı bir şekilde fenomen yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Bütün yangın kasası ve kanatları koca kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra mimarilabilecek sıva onarımı ve boya teamülleri sebebiyle kapılar dokunca görmez.

Yangın kapısı nite bakım binalmalıdır? Yangın kapıları organize hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının kârlevselliğini ve yangın dayanıklılığını kurmak karınin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak muayene edilmesi, bapnın hak bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin tendürüst olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin haklı olduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının yoklama edilmesini muhtevaerir. Hassaten, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve fiilaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

İmalat Yangın Kapısı Fiyatları aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar haricen açılamaz. Bu keyfiyet arakçılık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Report this wiki page