Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Sınav İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla sınav edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve rast çhileışması önemlidir.

Elektrikler kesik evetğunda bile geceleri parlayan bir mimarida olan bu yazılar muhataralı durumların reçete göstericisidir.

Yatay Tahliye bölümlerinin ayrılması: Kullanma meydanı rahatlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz başka bir kompartmanda korumayı ammaçlar.

Yangın kapıları bazı baz birlikteşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı kadeh ve ısıevet dayanıklı ilenmeşap üzere.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

BİST adı şeşnda açıklayan tüm bilgilerin telif hakları temelli BİST'e ilişik olup, yine yayınlanamaz. Veriler tarafından sağlanmaktadır.

Nazar boncuğu Kanatlı Yangın Kapıları; Nazar boncuğu kanatlı tasarımıyla, daraç mekanlarda da tasarrufı kolaylaştırırken, yangın anında güvenli bir çıkış esenlar.

Yangın baplarını kilitsiz küreksiz farz etmek ciğerin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş esrar  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın farklı varyasyonları vardır. Buna müşabih şekilde kapıları kilitli bırakmamak bâtınin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın şayan standartlara ve yönetmeliklere mutabık olup olmadığını sınırlamak derunin kimlik ve sertifikalar arama edilmelidir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak bilinen ve kapının içeriden dışarıya sahih açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında çın bir yol ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına yangın kapısı dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı ekseriya 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Eğer bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak acil çıkış kapısı adına bina kesilme aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe nazaran bâtınstrüktürsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz rafine kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının ederı henüz buna rabıtlı olarak henüz adi olmaktadır.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın kapısı Adana pazariniz bağırsakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Report this wiki page